Over ons

Onze dirigent

Ik ben Peter Löbker, freelance dirigent/muzikant uit Weerselo.

In de muziekbranche heb ik jarenlange ervaring door opleiding, projecten, podia, orkesten, muzikanten, optredens met koren en het meespelen in (gelegenheids-)bands op diverse instrumenten.

Naast het dirigeren van mijn ‘eigen’ koren vind ik het een geweldige uitdaging om ook grote projectkoren voor te bereiden op een uitvoering. Ik schrijf veel arrangementen en coördineer leerorkesten op de basisscholen in de gemeente Dinkelland.

Dirigeren bij ’n Joy is voor het koor en mij een extra uitdaging omdat we (’n Joy is een samenvoeging van 2 kerkkoren) meer modernere wereldlijke-en pop muziek willen zingen als koor.  Op dit moment werken we aan een breed repertoire. Ik merk dat deze verandering de leden veel positieve energie geeft en daardoor beleven we veel plezier met elkaar op de repetities.

Ons koor

Vocal Group ’n Joy is een meerstemmig, gemengd popkoor, met zo’n 35 enthousiaste zangers en zangeressen!

Wij zijn ontstaan uit een samenwerking van Belcanto uit Fleringen en dameskoor Nouveau uit Reutum. Naast liturgische liederen zingen wij ook vernieuwend en eigentijds repertoire.

Vanaf het begin staat plezier in zingen centraal, wel wordt er inzet gevraagd om de nummers op een hoog niveau ten gehore te brengen.

Met een gezellige sfeer en een gezonde prestatiedrang, onder de bezielende leiding van Peter Löbker, zoeken wij een goede balans om de passie voor het zingen uit te dragen tijdens onze optredens.

Vocal Group ‘nJoy zet de toon!